لیست اختراعات محمد عبدالله زاده
عنوان اختراع : سيستم سرمايش و گرمايش كم مصرف طبقاتي زمينه فني: سيستم هاي سرمايشي و گرمايشي مشكل فني: در دستگاههاي سرمايشي كه براي كاهش دماي فضاهاي بسته مورد استفاده قرار مي گيرند انواع كولرهاي آبي ، كولر هاي گازي ، چيلرها و فن كوئل ها هستند كه هر كدام داراي مزيت ها و معايب خاص و ويژه خود هستند اما آنچه كه در همه اينها بعنوان وجه مشترك شناخته مي شود مصرف انرژي بسيار بالاي آنها و يكپارچه گي آنها در محيط هاي غير مشترك مي باشد ارائه راه حل: كولر آبي طبقاتي بدون پمپ وسيله اي مكانيكي جهت خنك نمودن فضاهاي بسته مي باشد كه مشكلاتي از قبيل مصرف بالاي وسايل سرمايشي سوختگي پمپهاي آب كولر ، خطرات برق گرفتگي را بر طرف نموده و از تكنيك مكش هوا و سپس خنك سازي ملكولهاي هواي گرم توسط برخورد با فتيله هاي مرطوب بهره گيرفته و بدليل استفاده از مواد كامپوزيت ، خوردگي هاي بدنه ناشي از روطوبت ونيز سنگيني و گران قيمت بودن نيز در آن برطرف شده است . پمپ آب در اين كولر وجود ندارد و همچنين اين كولر به صورت ناخواسته هيچگونه تبادل هوايي با محيط بيرون و بدون خواست كاربر ندارد .
زمينه فني اين اختراع مربوط به رشته مهندسي مكانيك گرايش جامدات و يا تاسيسات است. اين دستگاه قابليت سرمايش فضا هاي اداري يا مسكوني را داراست. هدف اصلي در اين طرح كاهش مصرف برق، افزايش طول عمر الكتروموتور و بهبود وضعيت آب رساني به پوشال ها مي باشد. كاربرد اين طرح در كولرهاي آبي بوده كه تقريبا ميتوان گفت عموميت مصرفي داشته و در هر صنف و مكاني قابليت استفاده دارد. با تغيير طراحي و جابجايي هاي گفته شده در كولر، تحول بزرگي در بازدهي و مصرف انرژي در اين مدل كولرها صورت گرفته كه قابل تعمل و كاملا اجرايي مي باشد.
زمينه فني اين طرح تركيبي از دو رشته مكانيك(طراحي جامدات) و اندكي برق است كه به كمك يكديگر ارتباط بين اجزا سيستم را بر قرار ميكند. اصلي ترين هدف از اين اختراع را مي توان به صرفه جويي در هزينه ها و كاهش مصرف برق دانست به گونه اي كه براي خنك كردن اين حجم از فضا به اين ميزان بايد از چند كولر يا پنكه استفاده كرد كه هم هزينه اوليه زيادي در بر دارد و هم مصرف برق بالا مي رود. از موارد كاربرد اين طرح ميتوان به استفاده در مكان هاي عمومي و پر تردد مانند مساجد، فروشگاه ها، ادارات، سالن هاي امتحانات، كارخانجات و ... اشاره كرد
زمينه فني اين اختراع مربوط به رشته مهندسي مكانيك گرايش جامدات و يا تاسيسات است. اين دستگاه قابليت سرمايش محفظه طراحي شده براي آن و فضاهاي بسته مورد نياز كاربر را داراست. هدف اصلي در اين طرح تامين سرما مورد نياز براي نگهداري مواد غذايي،دارو ها و ... در مواقعي است كه دسترسي به برق ممكن نيست يا صرفه اقتصادي ندارد.
زمينه فني اين اختراع مربوط به رشته مهندسي مكانيك گرايش جامدات است. اين دستگاه قابليت برداشت زعفران، پاك كردن و خشك كردن آن را داراست. هدف اصلي در اين طرح افزايش سرعت برداشت زعفران، سهولت كار و مكانيزه كردن آن است تا وابستگي به انسان كاهش يافته و به حداقل برسد. كاربرد اين طرح در شاخه كشاورزي و خصوصا برداشت زعفران بوده، بدين صورت كه چندين مرحله كار كه توسط چند نفر انجام مي شود در يك دستگاه خلاصه شده و فوق العاده سريع و بدون پرتي محصول انجام مي شود.
توربين بادي افزاينده و تثبيت كننده سرعت باد كه از يك تونل قيفي شكل، سه توربين بادي با ابعاد مختلف در تونل، دريچه كروي كنترل سرعت باد ورودي، قيف هاي تقويت و انتقال سرعت باد به صورت دايره اي در اطراف ورودي تونل، دريچه هاي خروج اضطراري و مكانيزم كنترلي تشكيل شده است. در جلوي تونل يك دريچه با قطاع هاي كروي تعبيه شده كه با توجه به سرعت و جهت لحظه اي باد، باز و بسته مي شود تا سرعت باد ورودي در محدوده ثابتي قرار گيرد. سرعت باد پس از عبور از توربين اول و توليد برق، كاهش يافته كه با استفاده از قيف هاي كوچك تقويت باد، اين سرعت تقويت شده و به توربين دوم مي رسد. توربين دوم توليد برق را انجام داده و باد با سرعت كاهش يافته را به توربين سوم هدايت مي كند. در توربين سوم هم روند تقويت جريان باد تكرار شده و در نهايت باد از دهانه خروجي خارج مي شود. براي جلوگيري از ايجاد هواي اشباع در داخل تونل، چندن دريچه خروجي اضطراري در نظر گرفته شده است. كنترل سرعت باد با استفاده از يك مكانيزم كنترلي 4 حسگر و دريچه هاي كروي صورت مي گيرد.
در اختراع توربين بادي عمود محور متكي و مهار بر زمين مقاوم در مقابل طوفان و قابل استفاده به عنوان المان شهري ، پره هاي توربين داراي چرخ هايي با حداقل اصطكاك مي باشند كه روي ريل مخصوص قرار دارند و همانند ترن هوايي روي ريل فيكس شده اند اين ويژگي باعث شده اين طرح داراي استحكام بالا بوده و در مقابل طوفان مقاومت زيادي دارد. اين طرح با توجه به طراحي زيبا و الهام گرفته از طبيعت ، به عنوان المان شهر استفاده مي شود و مي تواند همزمان به توليد برق بپردازد و بوسيله داراي بودن شكاف تخليه انرژي جنبشي جهت بهبود عمل كرد و دارا بودن اين ويژگي فني با داشتن بيش از دو بليد ، نوع جديد و منحصر به فردي از توربين بادي محسوب مي شود. 39.012 برابر است با عدد جرم سازه ( تقريبي 350 كيلوگرم ) در شتاب سازه خواهيم داشت 11 سانتي متر بر مربع ثانيه كه باتوجه به محيط 7.5 متري سازه، ميتوان انتظار داشت شصت درجه از اين محيط كه يك سيكل كامل و برابر با 1.25 متر است را در حدود 3 ثانيه بپيمايد و سير صعودي سرعت خود را با غلبه بر ممان اينرسي آغاز كند.
موارد یافت شده: 7